in , ,

LOLLOL LOVELOVE TUGYTUGY WOWWOW

Sony objavio cijenu i datum početka prodaje PSVR 2!

Uskoro!

O Sonyjevu nadolazećem uređaju za virtualnu stvarnost priča se već veoma dugo, ali do sada nam nisu bile poznate dvije jako važne informacije – početak prodaje PSVR 2 te njegova cijena. Japanska kompanija jučer je napokon na službenom blogu objavila i te podatke, koji neće baš razveseliti sve one koji nestrpljivo čekaju isprobati iskustvo virtualne stvarnosti na PlayStationu 5.

Kada se prvi model njihova uređaja za virtualnu stvarnost pojavio na tržištu stajao je 399 dolara, ali za njegovog nasljednika koji je namijenjen igranju na “petici” bit će potrebno izdvojiti 550 dolara, odnosno čak 600 eura. Ta se cijena odnosi na paket koji uključuje sam uređaj, kontrolere Sense te stereoslušalice.

Kako je uređaj namijenjen prvenstveno igranju, bit će potrebno potrošiti dodatan novac i na igre ili na paket koji, uz sve navedeno, uključuje i igru Horizon Call of Mountain. Takav paket stoji 600 dolara, odnosno 650 eura. Također, Sony je predstavio i posebno postolje za punjenje kontrolera za koje je potrebno izdvojiti još 50 dolara/eura.

PSVR 2 moći će se prednaručiti uskoro – već 15. novembra, ali nakon toga bit će potrebno sačekati još duže od tri mjeseca do samog početka prodaje. To će biti 22. februara sljedeće godine.

Osim samog uređaja, od ovog mjeseca bit će moguće prednaručiti i neke igre za PSVR 2.