in ,

LOLLOL LOVELOVE TUGYTUGY WOWWOW

WhatsApp uskoro uvodi novu opciju koja bi mogla mnoge oduševiti

Chat aplikacija

WhatsApp neprestano proširuje svoje opcije kako bi se natjecao s konkurentskim platformama za razmjenu direktnih poruka.

WhatsApp, čini se, sprema još jednu zanimljivu opciju koja je u razvoju. Prema pisanju portala WABetaInfo, WhatsApp radi na opciji koja će korisnicima omogućiti da rade personalizirane naljepnice (stickere), odnosno da sebe pretvore u naljepnice, koje onda mogu koristiti u porukama.

Neke od najnovijih WhatsApp opcija dostupne su putem beta programa. Međutim, hrpa drugih je u izradi i trebat će vremena prije nego što budu dostupne.

Najnovija spomenuta opcija s personaliziranim naljepnicama pronađena je u najnovijoj WhatsApp beta verziji 2.22.21.3 na Androidu. No, ta beta verzija još nije široko dostupna korisnicima, a nema ni imformacija kad će biti široko dostupna svim beta testerima.

Međutim, WABetaInfo je podijelio nekoliko snimaka zaslona koji daju uvid u to kako nova opcija funkcionira i kako će izgledati u praksi.

Nakon što korisnik kreira svoj avatar, on će biti dostupan u različitim pozama i s različitim izraženim emocijama. Jedna od izvrsnih opcija bila bi ta da korisnici, osim slanja svojih avatara unutar pojedinačnih ili grupnih chatova, također mogu postaviti te avatare kao svoju sliku za prikaz ili profilnu sliku na WhatsAppu.

U WhatsApp izborniku će tako uskoro postojati poseban odjeljak za naljepnicu avatara, na mjestu gdje se obično nalaze opcije slanja emotikona, klasičnih naljepnica i GIF-ova.

Očekuje se da će korisnici dobiti hrpu opcija prilagodbe kako bi WhatsApp avatar izgledao gotovo identično njima, u animiranom obliku.