in ,

LOLLOL LOVELOVE TUGYTUGY WOWWOW

Nije u planu povećanje osnovnog skladišnog prostora za iPhone 14 Pro

Novi detalji

Dijeli nas nekoliko sedmica od trenutka kada će Apple konačno predstaviti novu generaciju iPhone uređaja. Kako se približavamo objavi, pojavljuje se sve više informacija o telefonima.

Ovog puta, dobijamo predviđanja analitičara Džefa Pua. Pu kaže da će iPhone 14 Pro i dalje implementirati 128GB skladišnog prostora za osnovne modele, kao što je to bio slučaj i kod iPhone 13 Pro linije.

Drugim riječima, kako navodi Softpedia, Apple ne planira da ponudi nadogradnju prostora za skladištenje podataka za osnovni iPhone 14 Pro, uprkos tome što se očekuje da će telefon imati višu cijenu.

Ovo bi moglo biti razočaravajuće za neke korisnike, ali se ipak očekuje da će Apple ponuditi iste opcije za skladištenje podataka kao kod iPhone 13 Pro modela (128GB, 256GB, 512GB i 1TB za najjači model).

Appleovu iPhone 14 liniju će činiti i Pro i Pro Max modeli, a u ponudi će biti i standardni modeli, koji će se prodavatai kao iPhone 14 i iPhone 14 Max (ili Plus).

Određeni izvori sugerišu da bi iPhone 14 linija mogla biti najavljena ranije nego što se očekivalo, te da bi Apple događaj mogao biti održan već tokom prve polovine septembra.