in ,

LOLLOL LOVELOVE TUGYTUGY WOWWOW

Twitter račun za Xbox PC Game Pass nagovijestio da ekskluzivni Death Stranding za PlayStation konzolu stiže na njegovu uslugu

Gaming

Twitter račun za Xbox PC Game Pass je naizgled nagovijestio da ekskluzivni Death Stranding za PlayStation konzolu dolazi na njegovu uslugu.

U utorak je promijenjena profilna slika PC Game Pass računa, zajedno sa zagonetnom porukom, za koju su fanovi brzo primijetili da odgovara pejzažnoj snimci koja se može vidjeti u Death Strandingu, prenosi VGC.

Iako PC verziju objavljuje 505, ovo ne bi bio prvi put da se naslov PlayStation Studio pojavljuje na njegovoj konkurentskoj usluzi. PlayStationov vlastiti San Diego Studio objavio je MLB The Show 22 na Xbox Game Pass u aprilu.

Redatelj Death Strandinga Hideo Kojima nedavno je na Twitteru podijelio da je počeo uređivati ​​trailer blizu Gamescoma 2022, gdje Geoff Keighley, koji često surađuje s Kojimom na najavama za svoje igre, producira Gamescom Opening Night Live ove godine.

Xbox Game Studios najavio je novo partnerstvo s Kojima Productions još u junu, gdje će studio kreirati video igru ​​za Xbox ‘kakvu niko dosad nije doživio ili vidio.’

“S Microsoftovom vrhunskom tehnologijom clouda i promjenom trenda u industriji, sada je postalo moguće izazvati sebe da napravim ovaj dosad neviđeni koncept”, rekao je Kojima.

“Možda će potrajati neko vrijeme, ali veselim se suradnji s Xbox Game Studios i nadam se da ću vam u budućnosti donijeti neke uzbudljive vijesti.”