in

LOLLOL LOVELOVE TUGYTUGY WOWWOW

(VIDEO) Neobičan snimak širi se društvenim mrežama: Vozio kilometrima sa zaglavljenim madracem ispod kamioneta

Internetom posljednjih dana kruži snimka nastala 23. jula u Austinu

Zabavna i bizarna snimka stiže iz američke savezne države Teksas, gdje je jedan vozač prevalio nekoliko kilometara svojim kamionetom, dok mu se ispod vozila sve vrijeme po cesti vukao – madrac

Internetom posljednjih dana kruži snimka nastala 23. jula u Austinu, u američkoj saveznoj državi Teksas. Ona prikazuje neobičan prizor s jedne lokalne ceste. Vozač pickup kamioneta Chevrolet Silverado HD vozi tom cestom, ništa ne sluteći, dok mu se ispod vozila, između prednje i zadnje osovine, nalazi madrac. Madrac se, kako se može vidjeti na snimci, vuče po cesti, šeće lijevo-desno ispod kamioneta, a vozač nastavlja dalje kao da se baš ništa ne događa.

Neobični video prati i opis. Autor snimke kaže da je svjedočio ovakvoj vožnji madraca najmanje dvije milje (3,2 kilometra), sve dok kamionet nije skrenuo s glavne ceste. Kasnije je, kaže, na Redditu pronašao i dodatne informacije. Jedan forumaš nešto ranije je vidio isti kamionet kako pokušava, ali ne uspijeva, zaobići madrac koji se našao na cesti, prenosi Autonet.

Pokušaj zaobilaženja primijećen je još najmanje 3 milje (4,8 kilometara) dalje, pa se može zaključiti da je vozač kamioneta s madracem pod vozilom prevalio najmanje 8 kilometara, bez da je shvatio da mu se on zaglavio među točkovima.