in ,

LOLLOL LOVELOVE TUGYTUGY WOWWOW

iOS verzija Twittera moći će se koristiti bez prijave?

U pokušaju da potakne korisnike u korištenju aplikacije, Twitter testira novi način za angažiranje ljudi

Novi će korisnici moći koristiti iOS verziju aplikacije bez registracije tj. prijave.

Twitter se već suočio s mnogima kritikama da je previše kompliciran za nove korisnike koji teško započinju korištenje ove društvene mreže, a još teže postaju redoviti korisnici aplikacije. Možda upravo zbog toga i stiže ova testna funkcionalnost.

Ova će, ograničena, funkcionalnost omogućiti novim korisnicima koji tek preuzmu Twitter iOS aplikaciju čitanje tweetova i praćenje do 50 korisnika. Također će moći pretraživati ​​tweetove, istraživati ​​vijesti i popularne teme te primati obavijesti. Ipak, bez prijave neće biti moguće odgovarati na tweetove, niti ih retweetati tj. lajkati bez računa.

Twitter je rekao da je ovaj test dostupan malom broju korisnika na iOS-u, ali nije precizirao je li ograničen na odabrani broj zemalja, prenosi TechCrunch.

Laura Burkhauser, voditelj prizvoda, napominje da je ideja ovog testa “omogućiti korisnicima da dobiju Twitter iskustvo”, poput čitanja tweetova i stvaranja vremenske trake na temelju njihovog praćenja – bez stvaranja računa, čime se nadaju da će se korisnici, nakon što se naviknu na Twitterov izgled, registrirati kako bi se više bavili tweetovima i objavljivali vlastite.