in

LOLLOL LOVELOVE TUGYTUGY WOWWOW

Squid Game sezona 2 najavljena treći put

Ovog puta, najava dolazi sa Netflix-ovog Twitter profila

Spremite se za još krvavije rekreacije klasičnih igara iz detinjstva, jer je Squid Game potvrđena za drugu sezonu… po treći put! Ni manje ni više nego treći…

Ova posljednja najava dolazi sa Netflix-ovog Twitter naloga, gdje je servis za striming najavio sezonu kratkim video snimkom. Najava je također stigla sa porukom kreatora serije Hwang Dong-hyuk-a, koji je napisao: “Gi-hun se vraća. Frontmen se vraća. Druga sezona dolazi.”

Dong-hyuk nastavlja i kaže da ćemo upoznati Young-hee-nog dečka, Cheol-su-a. Young-hee je ogromna, robotska djevojčica odgovorna za sve nestašluke u prvoj igri Squid Game, prenosi IGN.

Nije iznenađenje što se Squid Game, najveća Netflixova serija ikada vraća, ali to nije baš nova najava. Prošlog novembra Dong-hyuk je potvrdio da je druga sezona na putu. Iako su detalji tada bili oskudni, Dong-hyuk je obećao da će se glavni protagonista serije, Seong Gi-hun vratiti.

Ranije ove godine, ponovo smo dobili potvrdu da će se serija vratiti. Ovog puta ko-izvršni direktor Netflix-a i glavni direktor za sadržaj Ted Sarandos je rekao: „Squid Game univerzum je upravo počeo“.

Squid Game je bio veliki hit. Prošle godine je dostigao preko 214 miliona pretplatnika i procjenjuje se da vrijedi 900 miliona dolara. I shvatamo mi da je postigla nevjerovatan uspjeh, ali najavljivati sezonu tri puta… E to je mnogima nejasno.