in ,

LOLLOL LOVELOVE TUGYTUGY WOWWOW

(VIDEO) Redfall: Novi trailer otkriva mnogo načina za ubijanje vampira

Prvi pogled na novu Arkane pucačinu

Nakon godinu dana čekanja od njegovog prvobitnog otkrivanja, konačno smo videli igru Arkane-ove predstojeće kooperativne pucačine – Redfall. Nije iznenađujuće, ali sve izgleda i više nego odlično.

Prikazan kao dio Xbox i Bethesda Games Showcase-a, šestominutni trailer Redfall-a pokazao je i jednog igrača i kooperativu u akciji, kao i brzi pregled sposobnosti sva četiri lika predviđena za igru.

To je počelo sa Laylom, telekinetičkom ženom sa sposobnošću da kreira zaštitne duhove i spektralne liftove, vidimo parče jednog igrača dok se šunja i ulazi u napuštenu crkvu. Naravno, nije potpuno napuštena; gnijezdo vampira je na tavanu. Srećom, Layli se pridružuje drugar, koji joj pomaže da izbaci krvopije pomoću bacača kočića, prenosi IGN.

Jacob izgleda da ima ogrtač nevidljivosti kao i spektralnu vranu koja može da leti na neprijatelje. 7

Remi de la Rosa je inženjer sa prijateljem robotom koji može pomoći tako što će da pokosi kultiste pomoću ugrađenog mitraljeza. Devinder je britanski „lovac na kriptide“ sa više znanja o vampirima od ostatka grupe i može se vidjeti kako koristi “uradi sam“ lovačku opremu za imobilizaciju neprijatelja.

Sva četiri lika mogu da udruže snage i pomognu u lovu na vampire, koji su se očigledno nastanili u lokalnim znamenitostima grada Redfalla.

“Turističke znamenitosti pretvorile su se u tvrđave“, kaže Devinder, što zvuči kao klasične Arkane misije infiltracije.