in

LOLLOL LOVELOVE TUGYTUGY WOWWOW

Ove godine nas očekuje 25. sezona Pokemon animea

Ulozi su veći nego ikada!

Nova sezona Pokemon animea sprema se za svijet, a Pokemon Ultimate Journeys: The Series premijerno će se prikazivati širom svijeta do kraja 2022. godine.

Pokemon Company International objavio je da će predstojeća sezona biti premijerno prikazana na odabranim tržištima „već na proljeće“ kao i na dodatnim tržištima „do kraja 2022. godine i kasnije“. Kompanija je takođe objavila trailer, nudeći fanovima da ukratko pogledaju šta će Ash, Goh i Chloe planirati dok kreću u još jednu avanturu u svijetu Pokemona.

Trailer za 25. sezonu svetski popularne serije podiže ulog tako što daje naznake novih izazova, ciljeva i govori nam da će biti mnogo uzbuđenja za Ash-a i njegove saputnike dok se turnir Pokemon World Coronation Series zahuktava. Prema zvaničnom sinopsisu, „intenzivna obuka se sprema za Asha, Eša, Pikachu-a i njihove prijatelje Pokemone“, prenosi IGN.

„Goh kreće u seriju izazovnih probnih misija kako bi postao član projekta Mew“, dodaje se.

„I dok Cloe i Eevee uče o različitim evolucionim putevima kojima Eevee može da krene, da li će moći da donesu odluku o svojoj budućnosti? Spremite se za neprekidnu akciju, poznata lica sa prošlih putovanja i još Pokemon otkrića koja će biti prikazana!“

Pokemon Ultimate Journeys: The Series će imati svoj debi u SAD-u kada je striming u pitanju na Netflixu kasnije ove godine.

U međuvremenu, fanovi mogu da se raduju skorom izdavanju Pokémon: Hisuian Snow, nove anime mini serije koja se odvija na istom mjestu kao i hit video-igra franšize Pokemon Legends: Arceus.

Serija će debitovati 18. maja.

Obožavaoci Pikachu-a, da li ste spremni za nove avanture?