in ,

LOLLOL LOVELOVE TUGYTUGY WOWWOW

(VIDEO) Diablo Immortal dolazi uskoro i na PC platformu u obliku otvorene bete

Gaming

Diablo Immortal je najavljen još u 2018. godini, a prve reakcije, najblaže rečeno nisu bile baš pozitivne. Od negativnih ocjena na YouTubeu, pokrenute peticije da se zaustavi razvoj igre pa do raznih internet šala – Diablo Immortal je mnogim fanovima postao simbol prekretnice u kvaliteti koja dolazi s imenom Blizzard.

Nakon duže pauze s vrlo malo informacija o samom razvoju, studio je danas najavio kako će igra stići na Android, iOS, ali i PC platformu 02. juna ove godine.

Povratne informacije zajednice bile su imperativ za razvoja Immortala te su utjecale na igru na mnogo načina.

“Jedna ponavljajuća povratna informacija koju smo posebno primili srcu bila je želja da igrate Immortal na PC-u. Pa, s velikim zadovoljstvom možemo najaviti da će to postati stvarnost. Osim toga što će stići na Android i iOS uređaje, Diablo Immortal će također biti free-to-play na Windows PC-u kada krene s otvorenom betom.”

Ta PC verzija nudit će cross-play i cross-progression podršku, a tokom otvorene bete će dodatno prilagoditi igru igračima na toj platformi uz pomoć povratnih informacija. Također, Immortal će nuditi podršku za igranje s kontrolerom, ali i mišem i tipkovnicom – uključujući i opciju za kretanje s W/A/S/D inputima.

Specifično govoreći o veličini, Blizzard je smanjio cijeli HUD kako igrači ne bi slučajno aktivirali određene segmente na ekranu.

Blizzard tvrdi da će Immortal biti najveća Diablo igra do sada, ali i prva MMOARPG igra u tom serijalu gdje će igrači moći zajedno istraživati svijet i boriti se protiv paklene horde, prenosi Gameperspectives.