in ,

LOLLOL LOVELOVE TUGYTUGY WOWWOW

(VIDEO) Snoop Dogg stigao u Call of Duty: Vanguard i Warzone tačno na vrijeme za “4/20”

Gaming

Čuveni Snoop Dogg je stigao u Call of Duty: Vanguard i Warzone – tačno na vrijeme za proslavu dana kanabisa 4. aprila ili kako ga amerikanci pišu 4/20.

Kako je napisano u zvaničnom Call of Duty blog postu igrači se pozivaju da “zapale” jednu sa Snoopom (“light it up”) koji dolazi opremljen sa snajperom koji se zove Bong Ripper, puškom imena West Coast Bling, i Tha Shiznit mašinkom. Sve ovo dostupno je u paketu za 2,400 COD poena ($19.99 USD / £16.79 GBP).

Također u njegovom Operator paketu nalazi se i privezak za oružje Mellow Medal, amblem The Original Gangsta, sprej High Art i Finishizzle Movizzle. Call of Duty: Vanguard igrači će takođe dobiti Tactical Toke match intro, kao i Hit This, Fam MVP Highlight.

Snoop je skroz funkcionalan Operator i stoga se može levelovati normalno, a također dolazi sa četiri izazova koji su vezani za kills, headshots, hipfire kills i pobjede – koji će boostovati njegov Operator XP-a. Snoop dolazi sa svim ostalim što bi igrači očekivali od Operatera, uključujući njegove sopstvene glasovne linije i biografiju, koja opisuje njegove hobije kao što su pušenje, slikanje i K-Pop.

The Death Row Records vlasnik se čak i pridružio Esports organizaciji Faze Clan, a mimo toga Snoop je u gaming svijetu poznat i po tome i što je nakon 15 minuta strimovanja Maddena rage-quitovao igru i zatim ostavio stream da ide par sati, prenosi IGN.