in ,

LOLLOL LOVELOVE TUGYTUGY WOWWOW

Popularna chat aplikacija konačno uvodi dugo iščekivanu opciju

WhatsApp

Navodi se da korisnici imaju mogućnost izbora između šest reakcija, a to su Like, Ljubav, Smijeh, Iznenađenje, Tuga i Zahvala.

Već neko vrijeme upoznati smo s tim da WhatsApp radi na opciji koja će donijeti reakcije na poruke, nalik onim na Telegramu, Discordu i Slacku. Čini se da je ova aplikacija u vlasništvu Meta-e konačno počela s implementiranjem ove opcije u aplikaciju.

WABetaInfo prenosi informaciju da su reakcije na poruke dostupne nekim Android beta testerima koji koriste verziju 2.22.8.3. aplikacije. Navodi se da korisnici imaju mogućnost izbora između šest reakcija, a to su Like, Ljubav, Smijeh, Iznenađenje, Tuga i Zahvala. Iz WABetaInfo prenose da se radi o ograničenom izdanju, koje je dostupno samo malom broju korisnika, ali očekivati je da vrlo brzo ova značajka bude dostupna i svim ostalim korisnicima WhatsAppa, kako na Androidu, tako i na iOS-u.

Nema riječi o tome je li pomenuta opcija dostupna samo na grupnim, samo na pojedinačnim chatovima ili je dostupna u obje vrste chata.

Ovo je najnovija opcija na WhatsAppu, a u proteklih 6 mjeseci vidjeli smo ih mnogo. Tako je nedavno opcija u glasovnim porukama, a radi se o mogućnošću slušanja glasovne poruke prije nego što je pošaljete. Pored toga, tu je i nova opcija skrivanja statusa „Last seen“ od određenih ljudi.

Također, WhatsApp je prije nekog vremena u potpunosti redizajnirao svoju aplikaciju za računare, a radi se o poprilično velikim promjenama, a naročito uzevši u obzir to da je WhatsApp odlučio ukloniti veliki dio zelene boje iz aplikacije, iako su oblačići za razgovor i dalje u zelenoj boji.