in ,

LOLLOL LOVELOVE TUGYTUGY WOWWOW

Objavljeni zanimljivi detalji: Ovako bi mogao izgledati iPhone Flip!

Sklopivi uređaj

Priča se da Apple već neko vrijeme radi na sklopivom iPhoneu. Stručnjaci iz industrije tvrde da marka već ima radni prototip koji je sličan Samsungovim Galaxy Z Flip i Galaxy Z Fold uređajima. Nedavne glasine također sugeriraju da bi sklopivi iPhone mogli debitirati 2022.- 2023.

Sada je Youtuber ardstudiodesign stvorio koncept video renderiranja navodnog nadolazećeg sklopivog iPhonea koji prikazuje potencijalni dizajn i stilski profil uređaja, prenosi Gizmochina.

Render uređaja je prilično sličan konceptnom renderu koji je prošle godine otkrio grafički dizajner Technizo i ima sličan dizajn okretanja kao i Galaxy Z Flip 3 uređaj. Telefon je prikazan da ima skupinu s tri kamere na lijevoj strani i sekundarni zaslon na desnoj strani. Sekundarni zaslon je vrlo važan u preklopnom pametnom telefonu kako bi provjera obavijesti, dolaznih poziva ili samo vremena bio lakši proces.

Youtuber se također poigrava idejama poput vodootpornosti uređaja tako što će postati bez porta i ima čvrsto zatvorenu šarku. On također misli da iPhone Flip sadrži M1 čip, što u konceptu zvuči kao dobra ideja, međutim, prilično je nepraktično zbog topline koju proizvodi M1 čip.

Bio bi priličan izazov držati temperaturu pod kontrolom na tako malom uređaju. Ideja o prelasku na uređaj bez fizičkih otvora ne izgleda tako nemoguće zbog Appleovog nedavnog zalaganja za punjenje MagSafeom, kao i zbog njegovih nastojanja da se tvrtka riješi fizičkih utora za SIM kartice u svojim nadolazećim modelima iPhonea.