in ,

LOLLOL LOVELOVE TUGYTUGY WOWWOW

Nakon brojnih zahtjeva od strane korisnika: Dugo očekivana opcija s YouTubea uskoro stiže i na Twitter!

Uskoro stiže nova opcija

Korisnici Twittera uskoro će moći usporiti ili ubrzati pojedini videozapis, zahvaljujući nadolazećoj opciji za promjenu brzine reprodukcije videozapisa.

Korisnici YouTubea već su se zasigurno navikli da s lakoćom mogu promijeniti brzinu reprodukcije videozapisa. Kako se zasad čini, ta će opcija, na sreću mnogih, stići i na Twitter. Naime, iz komapnije su u utorak objavili da testiraju dodatne opcije za brzinu reprodukcije videozapisa na aplikaciji za Android i web.

„Testiramo više opcija za brzinu reprodukcije videozapisa. Neki od vas na Androidu i webu imat će različite skupove brzina reprodukcije koje možete birati da biste tako mogli usporiti ili ubrzati sadržaj na Twitteru“, saopćili su iz kompanije.

O ovom novitetu se testiranju oglasio za The Verge glasnogovornik Twittera Joseph Nuñez, koji navodi da će korisnici moći odabrati brzinu reprodukcije na videozapisima diljem platforme, čak i onima koji pristignu u privatne poruke.

Osim toga, Nuñez je potvrdio da će i iOS korisnici uskoro moći testirati ovu opciju, ali nije otkrio kada se to može očekivati.