in ,

LOLLOL LOVELOVE TUGYTUGY WOWWOW

U znak sjećanja na Zimske olimpijske igre: Predstavljena dva posebna izdanja iPhonea prekrivena zlatom

Caviar

U Pekingu su jučer zvanično počele Zimske olimpijske igre. U znak sjećanja na Zimske olimpijske igre, proizvođač luksuznih kućišta za iPhone Caviar napravio je dva posebna izdanja iPhonea prekrivena zlatom.

iPhonei Zimskih olimpijskih igara u Pekingu su modificirani iPhone 13 Pro i iPhone 13 Pro Max. Caviar je stražnje kućište telefona napravio od lakog crvenog kompozitnog materijala otpornog na udarce koji daje iluziju sunčevih zraka.

Stražnja strana telefona također sadrži logo Zimskih olimpijskih igara u Pekingu zajedno s planinom Xiaohaituo, Nacionalnim alpskim skijaškim centrom i nježnim uzorkom njegovih staza za klizanje.

Najimpresivnija stvar kod ovih iPhonea 13 Pro i 13 Pro Max je to što su svi dizajni zajedno s markom Caviar, kao i rubovi i prstenovi za kamere izrađeni od 18-karatnog zlata. Budući da je ograničeno izdanje, samo je osam ovih uređaja dostupno za kupnju. Osim ekskluzivnosti, postoji još jedan razlog zašto je Caviar napravio samo osam ovih uređaja, a to je njihova cijena. iPhone 13 Pro Olympic Hero Gold ima cijenu od 26.000 dolara (22 750 eura) za model od 128 GB. S druge strane, iPhone 13 Pro Max Olympic Hero Gold 1TB je „malo“ skuplji i prodaje se po cijeni od 27.080 dolara (23 700 eura).

U prošlosti, Caviar je napravio neka skupa, ali intrigantna kućišta za iPhone poput iPhonea 13 Pro koji je sposoban zaustaviti metak, iPhonea 13 Pro napravljenog od otopljenog Teslinog modela 3 i zanimljivog iPhonea 13 Pro koji ima stvarni fragment zuba dinosaura na svojim leđima, prenosi Gizmochina.