in ,

LOLLOL LOVELOVE TUGYTUGY WOWWOW

Zakazali vjenčanje u metaverzumu: Budući mladenci u goste pozvali i „duh mladinog oca“

Nesvakidašnja odluka

Par u Indiji planira da organizuje vjenčanje u metaverzumu. Među više od 2.000 gostiju, mladenci su najavili i duh mladinog oca, koji je preminuo prošle godine.

Mjere preduzete zbog pandemije u državi Tamil Nadu u Indiji unijele su novu dimenziju tradicionalnim indijskim venčanjima. Dineš Sivakumar Padmavati i njegova vjerenica, Anaganandini Ramasvami odlučili su da se vjenčaju u virtuelnom prostoru.

Par je izabrao film o Hariju Poteru za temu venčanja.

Padmavati je poslao pozivnice za vjenčanje svojim rođacima i prijateljima na Twiteru i Instagramu i rekao da je 2.000 ljudi najavilo prisustvo, kao i da postoji mogućnost da prisustvuje 5 hiljada ljudi.

“Znam da postoje parovi koji se vjenčavaju preko Zooma, ali želja mi je da uradim više, pa sam organizovao vjenčanje u metaverzumu”, rekao je Padmavati u intervjuu za Times.

Među gostima će biti i „duh mladinog oca“, koji je preminuo prošle godine. Mladoženja je rekao da je napravio avatar njenog oca.

“Dočekat ćemo ga sa našim gostima. Biće to veoma emotivan trenutak za moju vjerenicu”, naveo je on.

Gosti neće morati da stavljaju naočale za virtualnu realnost i moći će da se pridruže svečanosti preko jednostavnog web pretraživača, a potrebni su im i pravi akreditivi za prijavu. Vjenčanje je zakazano za 6. februar. Mladoženja je rekao da ako hiljade gostiju dođe na virtualno vjenčanje, internet u njegovom rodnom selu može imati poteškoća da se nosi sa ovim iznenadnim opterećenjem.

Stoga, u slučaju da internet nestane, mladenci će možda morati da odu skuterom do najbližeg tornja mobilne telefonije da bi nastavili svoju internet ceremoniju.