in ,

LOLLOL LOVELOVE TUGYTUGY WOWWOW

Death Stranding Director’s Cut bi navodno trebao dobiti svoju PC verziju

Gaming

Death Stranding Director’s Cut imat će svoje PC izdanje, prema najavi za koju se tvrdi da je dobivena prije planirane tiraže.

Videocardz.com je objavio ono što tvrdi da je saopćenje za medije od strane Intelove Arc GPU-ove, prije planiranog izdanja tokom CES-a 2022.

U navodnom saopćenju za medije posebno se spominje Death Stranding: Director’s Cut za PC, za koji se također planira ekskluzivna integracija s Intelovim komponentama. Death Stranding Director’s Cut objavljen je za PlayStation 5 u septembru, s poboljšanim vizualima, novim misijama i nekoliko novih opcija koje nisu dostupne u originalu za PS4.

To uključuje novu borbenu mehaniku osmišljenu kako bi borba s neprijateljima bila ugodnija. Unaprijeđeni su bliži napadi, može se nabaviti novi pištolj Maser, a igrači mogu pronaći i montirane mašine. Novi artikli uključuju evoluirane stabilizatore s potisnicima koji smanjuju utjecaj slijetanja pri skakanju s visine, dok teretni katapult može lansirati teret na velike udaljenosti.

Vlasnici PS4 u SAD-u i Europi bili su u mogućnosti nadograditi na PS5 Death Stranding Director’s Cut Digital Deluxe Edition za 10 eura, uz spremljene igre koje se također mogu prenositi između dvije verzije.

Ranije ove sedmice režiser Hideo Kojima otkrio je svoje planove za 2022., za koje je rekao da uključuju “radikalan” novi projekt i eksperimentiranje s video sadržajem.