in ,

LOLLOL LOVELOVE TUGYTUGY WOWWOW

Top 4 aplikacije za zabavu kod kuće: Jedna može provjeriti i da li hrčete tokom spavanja

Zabava

Nikada virtualne razonode nisu bile toliko potrebne kao tokom pandemije 2020. koja je veliki dio svjetske populacije ostavila izoliranijim nego ikad prije. Zbog toga smo razmotrili najbolje mobilne aplikacije koje biste mogli instalirati na telefon ili tablet kako bi vas proveli danima i pomogli vam da budete zabavni i zdravi dok sjedite kod kuće.

YouTube i YouTube TV

U vlasništvu Googlea, YouTube je zasigurno jedna od najpopularnijih aplikacija na svijetu. YouTube vam omogućava da gledate milione videozapisa o bilo kojoj temi koju možete zamisliti, a instaliranje aplikacije na telefon omogućit će vam to u pokretu, bez obzira na uređaj koji koristite.

Pored klasičnog YouTubea, instalacija YouTube TV-a omogućit će vam gledanje prijenosa uživo preko 60 TV kanala, uglavnom iz SAD-a. To znači da biste mogli uživo gledati američke TV programe, a također i gledati neke od glavnih emisija emitiranih prije cijelu godinu.

Luci – The Dream App

Želite li se malo zabaviti sa svojom drugom osobom? Instalirajte Luci na svoj telefon i saznajte sve što možete o svojim snovima i svojim navikama spavanja i onima svog partnera. Aplikacija vam omogućava snimanje bilo koje riječi koju biste mogli izgovoriti dok spavate, a također možete saznati da li vi ili vaš partner hrčete tokom spavanja.

Uz ovo, Luci dolazi opremljen vodičem za lucidno sanjanje i tehnikama koje će vam pomoći da uđete u lucidne snove. To su snovi kojih se zapravo možete sjetiti, a možda čak i imate određenu kontrolu nad njima, pa pokušajte s ovom aplikacijom ako vas fenomen snova uopće zanima. Ako snovi nisu vaša stvar, pogledajte i druge čudne mobilne aplikacije za ljude sa određenim interesima.

Goodreads – Čitateljska aplikacija

Ako uživate čitati, onda je Goodreads apsolutno neophodan za vaš telefon. Ova aplikacija vam omogućava da vodite evidenciju svih knjiga koje ste ikada pročitali, ocjenjujete i pregledavate knjige drugima i dobivate prijedloge o tome koje knjige drugi misle da biste trebali pročitati.

Ako ste dio grupe koja uživa u čitanju, možete ih dodati kao svoje prijatelje ili pronaći nove prijatelje koji uživaju u sličnoj literaturi kao i vi u aplikaciji. Pratite druge i pogledajte šta oni uživaju čitajući, podijelite svoja iskustva i uživajte u zajednici istomišljenika.

Vimage

Konačno, za sve vaše ljubitelje uređivanja fotografija i videozapisa, evo aplikacije koja će vaše fotografije oživjeti, pa čak i omogućiti vam da u kratkom vremenu napravite kratke video zapise sa specijalnim efektima. Vimage je sjajna aplikacija ako želite pripremiti svoje fotografije za upload na društvene mreže ili se jednostavno zabaviti s prijateljima i porodicom čineći da vaše fotografije zaista ožive.

Aplikacija se može preuzeti za Android i iOS uređaje i pruža jednu od najboljih usluga ove vrste. Aplikacija je potpuno besplatna, a plaćanje male pretplate osigurat će da i vaše fotografije i videozapisi nemaju vodeni žig, objašnjava Alltechbuzz.net.