in

LOVELOVE

Netflix i Ubisoft najavili snimanje Assassin’s Creed serije

Iz Netflix-a su se danas oglasili na Twitter-u preko svog NX naloga kako bi nas obavijestili da će u saradnji sa Ubisoftom početi da rade na seriji baziranoj na ikonskom serijalu Assassin’s Creed.

U obliku kratkog klipa sa Assassin’s Creed i Netflix simbolom uz varijaciju Ezio’s Family, jedne od najprepoznatljivijih muzičkih lajtmotiva u gejming svijetu, iz Netflix-a nam poručuju da uz pomoć Ubisoft Team-a u saradnji sa Jason-om Altman-om i Danielle Kreinik kao izvršnim producentima rade na live-action adaptaciji Assassin’s Creed-a.

Uzbuđeni smo povodom partnerstva i prilike da oživimo bogato, višestruko pripovijedanje zbog kojeg je Assassin’s Creed voljen rekao je Peter Friedlander iz Netflix-a.

Ovo neće biti prvi pokušaj da se Assassin’s Creed adaptira. Assassin’s Creed film iz 2016. godine sa Michael Fassbender-om u glavnoj ulozi nije prošao najbolje kod publike, ne kod fanova serijala ne kod onih nikada nisu igrali nijednu Assassin’s Creed igru a na IMDb-u trenutno nosti ocjenu 5.7. Da li će u Netflix-u uraditi bolji posao? Vrijeme će pokazati.