in

LOLLOL LOVELOVE TUGYTUGY WOWWOW

Jeste li već čuli za TikTok obrve: Trend za kojim žene lude

Novi trend osvojio je društvene mreže

Amandla Stenberg, glumica koja je trenutno zvijezda nove limitirane serije Damiena Chazellea, The Eddy, koju možete gledati na Netflixu, dala je novi intervju za Vogue u kojem nas je zaintrigirala svojim beauty navikama. Rekla je da se prepustila tzv. fox eye izazovu koji se pojavio na TikToku odnosno da je obrijala kraj obrva i sada ima sasvim novi oblik koji obožava.

TikTok obrve pojavile su se kao rezultat fox eye izazova koji se na toj društvenoj mreži pojavio još u januaru. Radi se o izazovu u kojem su ljudi masovno brijali krajeve obrva kako bi postigli ovaj izgled koji inače nose Kendall Jenner i Bella Hadid. Radi se u silueti obrve koja ne prati liniju arkade već završava kao ravna linija. Poanta je obrijati tek kraj luka obrve i iscrtati ravnu liniju olovkom.

Međutim, budući da se radilo o izazovu, niz korisnika je obrijalo pola obrve, neki i cijele i došlo je do raznih nelagodnih situacija za sudionike pa su neki završili tako da su morali iscrtati cijele obrve.

Sve više korisnika TikToka, Instagrama i YouTubea dijeli vlastite editorijale kako postići ovaj izgled, no, na sreću, fox eye izazov su ostavili iza sebe. Moguće je postići ovaj izgled i bez brijanja obrva, a u nastavku možete pogledati kako to učiniti koristeći samo šminku. Britvice ipak ostavite po strani.