in

LOVELOVE TUGYTUGY WOWWOW

Zaboravite na “50 nijansi sive” : Gledatoci šokirani eksplicitnim scenama seksa u novom filmu na Netflixu

Scene  iz filma 365 dana koji je od ove sedmice dostupan na Netflixu

Scene  iz filma 365 dana koji je od ove sedmice dostupan na Netflixu šokirale su brojne gledatelje.

Poljski film koji se usprkos lošim kritikama odmah pojavio na trending listama prepun je vrućih scena seksa koje su toliko eksplicitne da su mnogi gledatelji pomislili kako su se glumci zaista seksali.

Mnogi su odmah usporedili film s 50 nijansi sive, također snimljen prema erotskim romanima. Film prati priču o “dominantnom šefu mafije” Massimu Torricelliju (Michele Morrone) koji zarobljava Lauru Biel (Anna Maria Sieklucka) i daje joj godinu dana da se zaljubi u njega.

I dok su mnogi odmah istaknuli da su scene eksplicitnije nego u 50 nijansi sive, neki su kritizirali film i zato što se “odnos likova temelji na zlostavljanju”. Neki su pisali i kako su prizori seksa otmičara i njegove žrtve “romantiziranje Stockholmskog sindroma”.

No fanovima 50 nijansi sive i ovaj film se svidio. “Ako je netko fan 50 nijansi sive, mora gledati ovaj film… preznojavam se”, jedna je od reakcija na Twitteru, a bilo je i onih koji su film nazvali pornografskim.

Laura je uspješna direktorica prodaje u luksuznom hotelu u Poljskoj, dok je mladi i zgodni Massimo postao vođa sicilijanske mafije nakon atentata na svog oca. Pokušavajući spasiti propali brak, Laura planira rođendansko putovanje na Siciliju, no stvari pođu po krivu kad je Massimo otme i drži zatočenu u svojoj vili.

Massimo joj tada daje zadatak – mora se zaljubiti u njega u 365 dana.

Dok to pokušavaju, par se upušta u brojne vruće scene, uključujući i scenu na jahti koja je izazvala najviše reakcija.

Inače, film zasad ima ocjenu 3,8 na IMDB-u, a ni 50 nijansi sive ne kotira puno bolje (4,1).