in

LOLLOL LOVELOVE TUGYTUGY

Najbizarniji detalj najpoznatijeg rijaliti para u regionu: Od njega sam dobivala samo za mlijeko i hljeb

Božićka tvrdi kako je Milojko bio vrlo hladan prema njoj, iako su dugo bili zaljubljeni

Milijana Božić (23) odlučila je otkriti sve nepoznate detalje iz njenog braka s 53 godine starijim Milojkom Božićem. Ističe kako ju je prvenstveno gledao kao radnu snagu, piše Alo.

– Milojko nikada dinar jedan nije potrošio na mene. Da se razumijemo, materijalne stvari mi nisu važne, ali jednostavno bio je škrtac. Od njega sam dobivala točno za mlijeko i hljeb. Ne daj Bože da sam kupila još nešto pored toga. On mi je sve te stvari ozbiljno zamjerao. Važno je da mu lijepo poslužim doručak, kao i da pospremim iza njega. Sve sam radila, samo se on nikada nije pokazivao- otkrila je.

 

View this post on Instagram

 

Moje selo lepše od Pariza!

A post shared by Milijana Bozic (@lana_bozic_official) on


Milijana kaže da je njezin suprug kriv za raspad braka.

– Poštovao me je, ali me nikada nije mazio. Htjela sam s njim sve, ali sam je kriv. On je upropastio naš odnos. Pješice sam išla 15 minuta do trgovine, pa sam odmah s vrata morala kuhati, čistiti, brisati i pospremati. Smatram da on žene više gleda kao radnu snagu nego kao osobu s kojom se može opustiti i uživati- kazala je.

 

View this post on Instagram

 

👑 💜

A post shared by Milijana Bozic (@lana_bozic_official) on


Tvrdi kako je Milojko bio vrlo hladan prema njoj, iako su dugo bili zaljubljeni. Kap koja joj je prelila čašu bilo je to što je uvijek sebe stavljao na prvo mjesto, a nju nikada.

– Jedne noći sam samo odlučila otići od njega, i to je to. Više nismo u kontaktu, ali, želim mu sve najljepše- kazala je.