in

Kevin Spejsi nakon skandala: Sve je nestalo u samo nekoliko sati

Glumac Kevin Spejsi je gostujući u podcastu Bits & Perells govorio o tome koliko se njegov život promijenio u samo nekoliko sati, nakon što je optužen za niz seksualnih napada

Glumac Kevin Spejsi je gostujući u podcastu Bits & Perells govorio o tome koliko se njegov život promijenio u samo nekoliko sati, nakon što je optužen za niz seksualnih napada.

-Mislim da se neće niko iznenaditi ako kažem da se moj svijet potpuno promijenio u jesen 2017. godine. Moj posao, mnogi moji odnosi, moja pozicija u filmskoj industriji, sve je nestalo u samo nekoliko sati- rekao je glumac.

– Ne volim često da govorim ljudima da saosjećam s njima, jer mislim da svako na različit način doživljava neke situacije. Ali u ovom se slučaju mogu poistovjetiti s onima kojima je svijet stao i koji su ostali bez posla zbog koronavirusa. Iz drugačijih razloga nam se to dogodilo, ali mislim da su emotivne borbe iste-  rekao je Spejsi.

Glumac je bio optužen za navodni seksualni napad na 18-godišnjeg radnika restorana 2016. godine na ostrvu Nantuketu. U julu su ove optužbe odbačene, jer je oštećeni odbio da svjedoči. Međutim, to je dosta uticalo na njegove glumačke angažmane, a Netflix, na kojem se tada prikazivala serija Kuća od karata u kojoj je Spejsi imao glavnu ulogu, takođe je prekinuo sve veze s glumcem.