in

LOLLOL LOVELOVE TUGYTUGY WOWWOW

Izolacija čini svoje: Razapeo šator jer više ne može biti u kući sa ženom

U mjestu u blizini Osijeka

Zbog pandemije koja je paralizovala cijeli svijet svjedočimo raznim i neobičnim situacijama, od napuštenih trgovačkih centara, praznih ulica, pustih i zatvorenih kafića.

No, svi oni pozivi i molbe “ostani kući” rezultirali su time da neki bračni parovi jednostavno više ne mogu podnijeti zajedničku izolaciju.

Kako je jednom hrvatskom portalu javio čitalac njegov je komšija u braku već tridesetak godina, a sa ženom živi skladno. Barem je tako mislio dok su se mogli kretati i otići tokom dana svako svojim putem.

Čitalac je ujedno molio i da tačan naziv sela (riječ je o mjestu u blizini Osijeka) ostane tajna kako bi on sačuvao dobre odnose s komšijama.

Ovaj je gospodin iz dugog i skladnog braka odlučio se malo skloni u vlastiti mir pa je u blizini vlastite kuće podigao šator, ispred postavio “terasu”, jer više nije mogao izdržati sa ženom u kući.

– Komšija je već nekoliko dana u svom šatoru. Ispred je stavio sto, stolice, dođe mu u goste povremno naš drugi komšija, popiju koju rakijicu. Baš sam ga i ja posjetio pa kaže da je sad super sa ženom. Bilo mu više dosadilo, kaže previše je to 24 sata – napisao je čitalac.

Nadamo se skorom kraju ove pandemije kako bi se sačuvali živci i brakovi bez napuštanja vlastite kuće.