in

LOLLOL LOVELOVE WTFWTF TUGYTUGY WOWWOW

Prodata vila Frenka Sinatre: Njena unutrašnjost je san svakog običnog čovjeka

Američka komičarka Mindi Kaling postala je vlasnica kuće na plaži, u Malibuu (Kalifornija), koja je nekada pripadala Frenku Sinatri

Američka komičarka Mindi Kaling postala je vlasnica kuće na plaži, u Malibuu (Kalifornija), koja je nekada pripadala Frenku Sinatri.

Početna cijena bila je 12,9 miliona, potom 11,5 i na kraju je prodata za 9,95 miliona dolara.

Kuća ima 7 spavaćih soba i 9 kupatila. Davne 1992, Barbara i Frenk Sinatra su sarađivali s dizajnerom Tedom Grenzbahom, kako bi stvorili ovu luksuznu nekretninu, odnosno njihovo “najsretnije mjesto na planeti”.

Kuća je ušuškana i okružena zelenilom, i ima mali, retro bazen, saunu, privatnu terasu, frizerski salon.

Idealna je za bjeg iz grada, druženje i organizovanje večera, ima lift, spoljašnji i unutrašnji bar, i predvorje s pogledom na okean.

Za slučaj da joj se neki dan ne ide na plažu i ne kupa u okeanu, Mindi Kaling može da zapliva u bazenu, bez kojeg gotovo da ne postoji nijedna kuća u Los Anđelesu.

Mediji pišu kako bi sada, kada kuću posjeduje Mindi Kaling, u njoj rado mogla da boravi Riz Viterspun, a dok je tu živio Sinatra, česti gosti su bili Džek Lemon, Dik Martin, Robert Vagner, Leonard Rabinovic, Stiv Lorens i mnogi drugi. Kako kažu, jasno je da je stvorena za zabavu.

Rabinovic, inače poznati preduzetnik, upoznao je Sinatru tokom ranih devedesetih na jednoj od zabava koju su on i Barbara organizovali.

– Bio sam počastvovan što sam dobijao pozive za njihove zabave svake nedelje, i tako više od 25 godina – rekao je on za Vol Strit Žurnal, i dodao da je ova kuća za njega, ali i za ostale, bila najsretnije mjesto na planeti.