in

LOLLOL LOVELOVE TUGYTUGY WOWWOW

Isplovili detalji obdukcije Vitni Hjuston: Od kokaina joj ispali prednji zubi

Čuvena pjevačica Vitni Hjuston je u privatnom životu imala puno problema, a pronađena je mrtva u 49. godini u kadi hotela na Beverli Hilsu

Čuvena pjevačica Vitni Hjuston (Whitney Houston) je u privatnom životu imala puno problema, a pronađena je mrtva u 49. godini u kadi hotela na Beverli Hilsu. U tom trenutku u krvi joj je pronađeno devet različitih vrsta droga.

Tokom života pratile su je razne kontroverze, a sve je počelo 1992. godine kada se udala za muzičara Bobija Brauna, s kojim je sljedeće godine dobila kćerku Kristinu Braun. Čim je upoznala Brauna, pjevačica se promijenila i počela da srlja u propast.

Pratile su je razne priče, od upotrebe droge do članova porodice koji su ju maltretirali. Njen muž, muzičar Bobi Braun (51) je bio nasilan prema njoj i zajedno su konzumirali drogu. Takođe, Vitni je kad je bila mala zlostavljana od strane njene rođake Di Di Varvik, koja je umrla 2008. godine, a sve to je objavljeno u dokumentarnom filmu o Vitninom životu koji je prikazan na Kanskom festivalu 2018. godine.

Nedavno su detalji obdukcije velike pop zvijezde isplivali u javnost i otkriveno je jako loše zdravstveno stanje u kom se Vitni nalazila u vrijeme smrti.

Pjevačica je imala srčanih problema, proširenu arteriju i devijaciju nosa od posljedica konzumacije kokaina. Na unutrašnjem dijelu lijevog lakta otkriveni su tragovi igle, kao i ožiljci ispod dojki nastali zbog implantanata koje je ugradila.

Ono što je najviše iznenadilo doktore koji su radili obdukciju bilo je stanje zuba pjevačice. Prema izvještaju njoj je navodno nedostajalo 11 prednjih zuba, pa je nosila zubnu protezu.

Tina Braun, sestra Bobija Brauna je 2006. godine rekla da su pjevačici zubi ispali kao posljedica prevelike konzumacije kokaina.

– Svuda je gubila zube. I kod kuće i kad je bila nadrogirana napolju- izjavila je Tina.

Ona je rekla da je Vitni stalno naručivala zamjenske zube koje je plaćala oko 6000 dolara. Hjuston je 2002. progovorila o zavisnosti o drogi.

– Prvo da razjasnimo jednu stvar. Krek je jeftin. Zarađujem previše novca da bih ga ikad pušila. Tako da razjasnimo to. Krek je loš- objasnila je pjevačica.

Porekla je upotrebu kreka, ali je priznala da je pila alkohol i uzimala kokain, tablete kao i da je pušila marihuanu.