in

LOLLOL LOVELOVE TUGYTUGY WOWWOW

Naručila je haljinu za 149 KM, ono što je dobila nije joj pokrilo ni grudi

Djevojka koja je naručila haljinu online nije znala bi li plakala ili se smijala kad ju je dobila

Djevojka koja je naručila haljinu online nije znala bi li plakala ili se smijala kad ju je dobila.

Prodavačica Courtney Henderson tražila je novi outfit za rođendansku večeru i pronašla smaragdnu šljokičastu haljinu za 65 funti (oko 149 KM) iz online trgovine Dressmezee.

Courtney iz Newcastlea fotografiju u haljini koju je dobila objavila je na Twitteru, uz fotografiju haljine koju je naručila, a njena objava postala je viralna.

– Nemoj kupovati odjeću online – lekcija- jedna je od reakcija, a nakon brojnih kritika na račun haljine, oglasio se i prodavač.

– Naša ‘Ex Lovers’ haljina kontinuirano je bila jedna od najprodavanijih otkada je dodana na web stranicu prošle godine- rekli su iz ove kompanije.

– Ako pogledate fotografije na kojima smo označeni na Instagramu, možete vidjeti da imamo puno zadovoljnih mušterija koje su sretne s istom haljinom- kazali su .

– Možemo se samo izvinuti jer haljina nije bila podobna za mušteriju. Inače, nudimo i grafikon veličine kako bismo osigurali da budemo što precizniji- kazali su iz kompanije.

Dodali su kako na njihovim stranicama piše da se predmeti mogu vratiti u roku 14 dana. Napomenuli su kako nije to jedini slučaj kad haljina nekome ne paše, no rijetko kad privuče toliko pažnje. Kao znak dobre volje za dodatnu promociju, sajt nudi Courtney, uz povrat, 25% popusta na sljedeću kupnju.

Zapratite nas na Facebook stranici: Noob.ba