in

LOLLOL LOVELOVE TUGYTUGY WOWWOW

Ljubavni brodolomi slavnih u 2019. godini koji su najviše ispraćeni

Neki su zaista šokirali javnost i fanove

Prošlu, 2019. godinu obilježili su brojni prekidi slavnih parova od kojih su neki zaista šokirali javnost i fanove. Evo nekih od ljubavnih brodoloma.

Kylie Jenner i Travis Scott

Beauty milijarderka Kylie Jenner i reper Travis Scott, koji imaju ćerku Stormi, prekinuli su u oktobru nakon dvije godine veze. Iako nisu komentirali raskid, u medijima se pisalo da je razlog bio u tome što Kylie želi brak i još djece, a Travis ne.

Od tada se Kylie povezivala sa još jednim reperom – Drakeom, ali glasine o njihovoj vezi još niko od njih dvoje nije komentirao.

Colin Firth i Livia Firth

Britanski glumac Colin Firth i njegova supruga Livia u braku su proveli 22 godine. Prije nekoliko godina saznalo se da ga je supruga varala, ali uspjeli su preći preko te krize, da bi ovog decembra objavili kako se ipak razvode. Par zajedno ima dvojicu sinova.

Miley Cyrus i Liam Hemsworth

Pjevačica Miley Cyrus i glumac Liam Hemsworth vjenčali su se pred kraj 2018. godine, da bi nakon samo osam mjeseci braka objavili kako se razvode. Navodno je Miley bila ta koja je zatražila razvod nakon što su mjesecima živjeli odvojeno, a šuškalo se da je Liam za sve saznao na društvenim mrežama.

Miley je od tada već uspjela prekinuti jednu vezu i to sa blogerkom Kaitlynn Carter, a nakon nje se ponovno vratila muškarcima i trenutno je u vezi sa pjevačem Codyjem Simpsonom. Liama su povezivali sa australijskom glumicom Maddison Brown, ali nijedno od njih nikada nije potvrdilo tu vezu.

Bradley Cooper i Irina Shayk

Steve Granitz/WireImage

Iako su se glumac Bradley Cooper i manekenka Irina Shayk rastali bez ikakve drame i mirno se dogovorili o zajedničkoj brizi za svoju kćer, mnogi mediji su za njihov razvod optužili Lady Gagu s kojom su Bradleyja počeli da povezuju nakon njihove vruće izvedbe hita “Shallow” iz filma “Zvijezda je rođena” na ovogodišnjoj dodjeli Oskara.

Lady Gaga i Christian Carino

Zanimljivo, i Lady Gaga je ove godine ostala single iako je u 2019. trebalo da se uda za svog sada već bivšeg agenta Christiana Carina. Ipak, četiri mjeseca nakon što je zaprosio, tačnije u februaru prošle godine, promijenila je mišljenje i napustila ga.

Katie Holmes i Jamie Foxx

Romansa Katie Holmes i Jamieja Foxxa trajala je šest godina, a glumački par uspješno ju je držao daleko od očiju javnosti. Kao ni vezu, svoj prekid nisu komentirali, ali da više nisu zajedno postalo je jasno kada su u avgustu američki tabloidi objavili fotografije glumca kako u Los Anđelesu partija sa pjevačicom Selom Vave. Tada se počelo šuškati da Foxx vara Katie, ali izvor je za Page Six potvrdio da je glumica bliskoj prijateljici rekla da ona i Foxx nisu zajedno već mjesecima.