in

Najavljen Switch port Mutant Year Zero: Road to Edena

Jedno od najugodnijih prošlogodišnjih gaming iznenađenja uskoro stiže i na Nintendo Switch. Tokom jučerašnjeg GDC Keynotea, Funcom i The Bearded Ladies otkrili su kako će se Switch port strateškog hita Mutant Year Zero: Road to Eden u prodaji pojaviti 25. juna.

Također, najavljeno je i njegovo fizičko deluxe izdanje, koje će biti dostupno na svim raspoloživim platformama (PS4, Xbox One i PC). To izdanje će izaći pod pokroviteljstvom Maximum Gamesa, a koštat će $39,99.

Haraldur Thormundsson iz švedskog studija The Bearded Ladies izjavio je da je Switch verzija bila planirana još pri ranom razvojnom stadiju igre. Prema njegovim riječima, Mutant Year Zero: Road to Eden im se zbog svoga turn based koncepta oduvijek činio idealnim za Nintendo Switch. Prilika da svoju viziju pretoče u djelo konačno je pred njima, a sada je na njima da naprave kvalitetan port.

Može li Switch verzija ponoviti dosadašnji uspjeh igre, vidjet ćemo već početkom ljeta. Do nekih novih informacija, ostavljamo vas uz najavni trailer. (goodgame.hr)