in

Harden voli Real: Ekipom mu u FIFA-i 19 dominiraju bradonje

James Harden je složio zanimljivu ekipu u FIFA-i 19 za popularni mod Squad Battles, u kojem igrači mogu osvojiti razne nagrade. Među prvih 11 našlo se tako čak osam igrača madridskog Reala,  a na klupi sve bradati igrači. Ne zovu ga bez veze Brada.

Zvijezda Houston Rocketsa složio je ekipu u formaciji 4-2-4, a u srcu ekipe su se našli Paul Pogba i legendarni Brazilac Socrates. To su jedini igrač u Hardenovoj ekipi koji nisu trenutni ili bivši igrači Kraljevskog kluba. Zadnju liniju čine Marcelo, Ramos, Varane i Carvajal, a u napadu su Vinicius i Bale te legende Raul i Ronaldo.

Na klupu je Brada smjestio sebi slične, sve igrače s bradom. Diego Costa, Giroud i Turan spadaju među one poznatije, a zatim slijede Tim Howard, Joe Ledley, Rob Sinclair i Mile Jedinak koji redom imaju sjajne brade, ali ne baš tako sjajne ocjene.

Svi igrači FIFA-e 19 mogu se okušati protiv Hardenove ekipe u Featured Squad Battlesu. Na Redditu i Twitteru mogu se naći komentari kako Harden sigurno nije sam slagao ovu ekipu, dok drugi ipak imaju nešto više vjere. U svakom slučaju, radi se o dobroj zafrkanciji, tko god da je za nju zaslužan. Nije jednostavno pronaći toliko bradatih nogometaša.
(index.hr)