in

WB Montreal nastavlja s teaserima za sve izvjesniju novu Batman igru

Tokom proteklih nekoliko godina u više navrata mogli smo svjedočiti raznoraznim glasinama vezanim za novi projekt WB Montreala, razvojnog tima zaslužnog za Batman: Arkham Origins.

Najveći dio tih glasina na razne načine je sugerirao da WB Games radi na novoj Batman igri, a nedavno su te glasine dodatno potkrijepljene svojevrsnim teaserom od strane jedne od producentica igre Valerie Vezine, koja je nosila majicu s očitim teaserom za famozni Court of Owls za koji se vezuje sve izvjesnija nova igra o Batmanu. No, čak ni tu nije kraj…

Danas smo putem Twittera dobili i posebnu blagdansku čestitku Patricka Reddinga, inače kreativnog direktora WB Montreala, u kojoj je posebnu pažnju privukao zagonetni tagline “May 2019 bring you everything you wish”.

No, to nije sve, jer unutar tog tweeta našao se i link Geoffa Ellenora, koji u WB Montrealu obavlja funkciju redatelja, koji dalje vodi na kratki GIF u kojem uz njega možemo vidjeti još dvoje članova MB Montreala koji u rukama drže natpis “[Redacted]”.

Redacte smo također mogli vidjeti i u prethodnom teaseru ranije spomenute producentice, a znači li ono “May 2019 bring you everything you wish” možda da ćemo tokom maja (taman pred idući E3 sajam) vidjeti najavu njihove nove igre ili pak njezin izlazak, tek ćemo vidjeti, no kako god, iduća godina u svakom pogledu bit će velika za Warner Bros.