in

Ashe je novi lik u Overwatchu i stigla je PTR servere

Na velikom Blizzardovom eventu BlizzCon najavljen je novi Overwatch heroj, odnosno heroina Ashe, a sada je ista stigla na PTR servere i dostupna je svima za testiranje.

Kao što smo već spomenuli, novi 29. heroj Overwatcha, punoga imena Elizabeth Caledonia Ashe, spada pod kategoriju DPS heroja i iznimno je raznovrsna s obzirom na set “alata” kojima raspolaže.

Kako kažu iz Blizzarda u službenome saopćenju za novinare povodom dolaska Ashe na PTR servere – ona je vođa opasne bande Deadlock i buntovnička “revolverašica” koja se ne boji zaprljati ruke. Po količini kaubojskog “swaga” može se komotno reći da je na razini s njezinim vječitim suparnikom McCreejem, ali i opakija od njega.

Iz njezine pozadinske priče objavljene na službenim stranicama Overwatcha, navedeno je kako je Ashe poznata i ugledna figura kriminalnog podzemlja u svijetu igre, a iako je rođena u bogatoj porodici uz sve privilegije koje to sa sobom donosi, odlučila je za odmetnički život i pljačkanje.

Što se tiče njezinih sposobnosti koje ćemo koristiti u igri, Ashe ih ima četiri. Podsjetimo se koje su to:

• Viper – Asheino glavno oružje je polu-automatska puška koju može ispaliti “iz kuka” bez ciljanja, a može i ciljati kroz nišan za puno preciznije pogotke, gotovo poput Widowmaker.

• Dinamit – Ashe može baciti dinamit te ga raznijeti puškom za instant štetu ili pričekati da sam ekplodira, a ekplozija dinamita će zapaliti neprijatelje i nanositi im štetu kroz određeni period vremena.

• Coach Gun – Ashe na raspolaganju ima i sačmaricu kojom može odbijati neprijatelje od sebe, a ako zapucamo u pod, možemo se odbaciti unazad i tako izbjeći opasne situacije ili pak doseći visoka mjesta, što doprinosi Asheinoj pokretljivosti

• Ultimate napad: B.O.B. – Ashe može pozvati svog robotskog slugu Boba, koji se može zaletjeti u neprijatelje i razbacati ih, a potom zapucati na njih iz svojih ručnih topova.

Sve gore navedene sposobnosti možete vidjeti na djelu u nedavno objavljenom Blizzardovom videu: