in

Spyrine nastavke ipak se neće moći zaigrati bez interneta

Spyru smo u novom ruhu najprije trebali dobiti krajem devetog mjeseca da bi onda taj datum preko ljeta bio pomaknut na jedanaesti mjesec, odnosno 13.11. Kako je u vrijeme odgode već bila poznata informacija da se u fizičkom izdanju igre na disku nalazi tek prvi nastavak, dok će ostala dva biti potrebno preuzeti s interneta, neki igrači su se ponadali da je datum promijenjen kako bi se poradilo na tome da čitav Spyro paket bude uključen na jednom disku.

Nažalost, ta je želja pala u vodu, jer je Activision službeno objavio da stanje s fizičkim izdanjima nominalno ostaje isto. Naime, disk će i dalje sadržavati prvog Spyru, dok će se Ripto’s Rage i Year of the Dragon morati preuzeti pomoću interneta.

Ipak, pritom je rečeno da diskovi neće biti u potpunosti lišeni nastavaka, nego će sadržavati nekoliko levela kako drugog, tako i trećeg Spyre. To će u praksi vjerojatno značiti mogućnost da se s tim igrama započne i da ih se zaigra barem nešto sitno čak i prije nego što zakrpa bude preuzeta.

No, taj zaključak trenutno ipak predstavlja samo spekulaciju. Activision još uvijek nije potvrdio koji će leveli biti uključeni na disk.