in

Očekuje nas najautentičnija Battlefield kampanja do sada?

Imali smo priliku vidjeti novi trailer za kampanju koji vizualno izgleda odlično, iako smo i dalje skeptični oko samog koncepta War Storiesa kojeg je Dice predstavio u Battlefieldu 1.

Iznenađujuće, trailer je skupio jako puno negativnih komentara i “dislajkova”. Začuđuje ipak takav stav igrača jer znamo da jedan Call of Duty: Black Ops 4 nema kampanju, a uprkos tome prodaje se kao lud. Doduše, možda je i bolje nikakva nego nekakva ofrlja kampanja.

Ipak, Dice želi i dalje kampanju u svoju igru pa su tako otkrili da će kampanja u BFV imati zaista autentičan štih.

Svakako tome pridonosi podatak da će svaki glavni lik u kampanji pričati svojim jezikom. Među svim pričama igrat ćemo i misiju s Nazi vojnikom što znači da će on pričati njemački jezik. Pozdravljamo takvu odluku Dicea da svaka priča, svaka misija ili svaka nacija ako želite priča svoj jezik. To svakako donosi na autentičnosti igre i boljem iskustvu jer svima nam je pomalo već dosta kada u Njemačkoj ili Norveškoj pričaju savršeni engleski jezik.

Nadamo se da će Dice otkriti još više zanimljivih detalja jer upravo ovakve sitnice rade razliku. Igra izlazi 20.11. i imati će dakle single player kampanju, multiplayer i battle royale mod.