in

Shadow of the Tomb Raider je greškom imao drugačiji kraj

Shadow of the Tomb Raider je već par nedelja dostupan za igranje i dok nikako da se nauživamo avantura u igri, neki fanovi su uspjeli da otkriju da je igra imala drugačiji završetak.

To je otkriveno zahvaljujući igraču po imenu Tomb stone koji su zaigrale igru bez day-one zakrpe koja je donela završetak koji sada svi možemo otkriti.

U početku mu niko nije vjerovao na riječ, ali je on objasnio o čemu se radi i ubrzo je isplivao i video. Alternativni kraj donosi nešto potpuno drugačijeg od originalnog, jer u njemu Lara dobija pismo od antagoniste iz Tomb Raidera iz 2013. godine.

U završetku nije prikazano šta piše u pismu, ali je okruženje prostorije u kojoj se nalazi Lara ono što otkriva dodatne detalje. To su piramida i T-Rex, elementni koje smo videli u kultnom originalu, a postoji i blagi hint za duple pištolje, koje nismo vidjeli u ovoj igri.

Pismo od antagoniste upućuje na to u kom smeru bi išao čitav serijal, ali nije poznato tačno da li je ovaj kraj uklonjen zato što se odustalo od nastavaka ili Square Enix jednostavno nije želio da otkrije takav detalj fanovima.