in

Ubisoft planira bogat post-launch sadržaj za Assassin’s Creed Odyssey!

Polagano nam se bliži izlazak novog Assassin’s Creeda, a Ubisoft je konačno otkrio što će sve dobiti vlasnici koji se odluče kupiti season pass. Za vaš novac očekuje vas puno stvari. Naravno, ako i ne kupite season pass, moći ćete sve odvojeno kupiti.

Kao prvo, stižu dvije ogromne ekspanzije koje će biti podijeljene u epizode. Da, bit će zaista velika. Obje su skroz okrenute k priči i dodatnim misijama. Prva od dvije velike ekspanzije izlazi već u decembru, tj. izlazi prva od tri epizode ekspanzije. Priča će se vrtjeti oko priče vezan za hidden blade koji je mnogima u serijalu najdraži instrument ubijanja.

Druga ogromna ekspanzija odvodi nas u skriveni grad Atlantida za koje teoretičari misle da se negdje nalazi i dan danas skriven u nekom od mora ili oceana. Druga ekspanzija izlazi u proljeće 2019. godine.

Osim toga, svi vlasnici season passa dobiti će besplatno remaster Assassin’s Creeda III. Ako i ne budete izdvojili novac za season pass, igra će stalno biti osvježavana besplatnim sadržajem na dnevnoj i sedmičnoj bazi. Ubisoft obećava da će svijet Odysseyja dugo održavati svježim. Obećali su novog lika, nove misije, a svaki tjedan očekujte i nove challenge zadatke koji vam garantira unikatan loot. Dakle, shvatili ste igra će dodavati i puno besplatnog sadržaja.

Assassin’s Creed Odyssey izlazi već idući mjesec, tačnije 5. oktobra za PS4, Xbox One i PC. Vidimo se u Grčkoj.