in

Spider-Man dobiva New Game Plus

Iako je izašao tek prije nekoliko dana, Spider-Man svojom dužinom nije bio nalik brojnim igrama s otvorenim svjetovima koje traju i traju. Određeni broj igrača tako je već završio s prelaskom igre, a kako je većina bila zadovoljna Spideyjevim avanturama – oni bi htjeli još.

Dobra vijest za sve one koji dijele taj osjećaj stigla je jučer iz Insomniac Gamesa koji su u odgovoru na upit jednoga od igrača potvrdili da Spider-Man uskoro dobiva jedan novitet – New Game+ mod, koji bi ponovno prelaženje igre trebao učiniti zanimljivijim i nešto drukčijim iskustvom.

Kao što vidite, detalja o samome modu još uvijek nema – na to će se još uvijek trebati pričekati.

Činjenica da je “peglanje” spomenuto kao faza u kojoj se kreatori igre nalaze u ovom trenutku što se tiče razvoja moda ipak može sugerirati da je zakrpa s modom u blizini, negdje iza ugla.

Ako ste se ovih dana planirali otisnuti se na još jednu njujoršku avanturu možda bi bilo dobro da još malo pričekate – New Game+ će u odnosu na standardni prelazak Spider-Mana zasigurno uvesti neke novitete. A oni bi se mogli pokazati vrlo zanimljivima.