in

Stigao je PES 2019 demo! Evo gdje i kako ga preuzeti

Demo na PlayStationu 4 možete preuzeti ovdje. A ako igrate na Xboxu One demo možete preuzeti na Microsoftovom Storeu. Nažalost, za PC demo još uvijek nije dostupan.

Brzina igranja je usporena, dok istovremeno igrači više nemaju „metle u guzicama“, pa je igra fluidnija, a gameplay prirodniji. Tome zasigurno pomažu i nove animacije igrača koje su masivno popravljene. Igrači znatno bolje reagiraju, imaju masu i sve ide glatko. Također, i driblanje je prirodnije.

PES 2019 je definitivno grafički najljepši virtualni nogomet današnjice.

Fizika lopte je kompletno promijenjena, što dovodi do znatno više situacija kakvih viđamo u pravom nogometu, od blokiranja do odbijanja lopte od igrača, dok su i dodavanja teža nego ranije.

Što se tiče grafičke strane, ona je vidno bolja, dok je prisutna i HDR podrška za vlasnike televizora koju istu podržavaju, a i osvjetljenje je izgleda podignuto na višu razinu.

Nije sve savršeno, ali nije ni daleko. Barem po gameplayju.

Dakako, igra nije savršena, pa ima tu i nekolicina stvari koje bi trebalo popraviti. Kombinacija L1 i trokuta je i dalje premoćna i nerealna. S druge strane, umjetna inteligencija protivničke obrane je ponekad presavršena što dovodi do nerealnih obrana i kretanja u prostoru. Ono što definitivno treba “nerfarti” je kontrola lopte prilikom trčanja, jer i dalje je prelagano naglo mijenjati smjerove u punom šprintu.

Sudeći prema demou, Konami i novi Pro Evolution Soccer su u novoj sezoni puno više toga popravili nego što su zeznuli.