in

GTA Online dobio After Hours eskpanziju koja je promijenila mnogo toga

Kao što je ranije najavljeno, sada je GTA Online postao bogatiji za još jednu ekspanziju, i to nakon gotovo pet godina postojanja.

After Hours nas vodi u noćne klubove Los Santosa, gde imamo prilike da se upoznamo sa dobro poznatim likom, Gay Tonijem.

Ekspanzija nas stavlja u ulogu menadžera noćnog kluba i to na način prepoznatljiv za GTA Online, pa nas tako očekuju razne kriminalne radnje kako bi sačuvali biznis i privukli što veći broj mušterija.

Za dobru žurku su zadužene poznate DJ persone, pa je od sada na sceni Solomoun, a od 31. jula imamo Tale of Us, pa slijedi Dixon 7. avgusta i na kraju, 14. avgusta, se nalazi Black Madonna.

Sa noćnim klubom ide i skladište bitno za održavanje i rast biznisa, a za sve igrače su obezbjeđeni Vapid Speedo Custom, Malibatsu Mule i MTL Pounder Custom vozila za transport robe po čitavom gradu za čiju kupovinu trenutno važi 40 posto popusta. Osim ova tri kamiona, igrači imaju prilike da nabave još 4 drugih automobila:

Dinka Jester Classic
Ocelot Swinger
Mammoth Patriot Stretch
Festival Bus

Update sa sobom donosi i Business Battles mod igranja gdje svako ima šansu da se izbori za djelić vrijedne robe, bilo da su to oružja, automobili ili nešto drugo.

Ako još uvijek niste ušli da vidite šta sve donosi After Hours sada je pravi trenutak da to učinite jer logovanjem do 30. jula dobijate Fun House majcu koju je kreirao sam Toni.