in

Fortnite časti sve igrače za rođendan

Na današnji dan, prije tačno godinu dana, u prodaju je krenuo Fortnite. Doduše, ne onakav kakvoga danas zna većina njegovih igrača.

Prošle godine na PC-u, PlayStationu 4 te Xboxu One osvanula je igra Fortnite. U prodaji se pojavila šest godina nakon što je bila najavljena, i to po cijeni od 40 eura, iako je bilo najavljeno da će biti besplatna. Izvorno Fortnite nije privukao veliki broj igrača sve do devetog mjeseca kada je u igru ubačena besplatna inačica, odnosno Battle Royale mod. Poslije toga sve je historija i Fortnite je definitivno postao najpopularnija igra današnjice.

No, znate kako se kaže – rođendan ne možete slaviti kad vas je volja nego to morate na onaj dan kad vas je donijelo na svijet. Tako je i s Fortniteom koji svoju prvu obljetnicu slavi 25. jula, iako je u prodaju, odnosno preorder, krenuo na današnji dan, 21. jula. Da konfuzija bude još i veća, proslava ne kreće 25. nego 24. jula. Tako da si rezervirajte taj utorak.

Tada vas u Fortniteu čekaju različite nagrade za izvršavanje tri slavljenička izazova. Igra će vas tako za 14 mečeva nagraditi s 5000 exp bodova. Ako uspijete nanijeti 1000 bodova štete protivniku, dobit ćete emote za sretan rođendan, a ako budete zapletali ispred 10 rođendanskih torti dobit ćete rođendanski sprej. Sve to odnosi se, dakako, na battle royale mod igre kojemu uopće nije rođendan, ali eto…

Ako nekim čudom igrate Save the World komponentu, onda vas također čekaju nagrade, ali sve što trebate odraditi jest Birthday questline nakon kojega ćete dobiti novog heroja. Iako se radi o najpopularnijoj igri zadnjih godina, na organizaciju rođendana očito nije otišlo mnogo truda, ali tako je to u životu – samo rijetki osjećaju potrebu zahvaliti se onima koji su ih doveli na sami vrh.