in

Darksiders 3 imat će više različitih završetaka

Darksiders 3 u jednom će trenutku tokom igre donijeti prekretnicu, kako za gameplay, tako i za priču koja će imati više različitih krajeva.

Dosadašnje igre Darksiders serijala imale su vrlo maštovitu, ali i jasno zacrtanu priču na čije odvijanje igrač nije imao skoro pa nikakav utjecaj. To je nešto što su developeri htjeli promijeniti s nastavkom pa će Darksiders 3 po prvi put u serijalu imati grananje u priči, odnosno višestruke završetke ovisno o nekim igračevim odlukama i odabirima.

Kako piše španjolski portal Hobbyconsolas koji je imao prilike zaigrati igru, u jednom trenutku tokom igre protagonistica Fury morat će donijeti odluku.

Ta odluka promijenit će gameplay i ponuditi različite završetke njezine avanture. Ostaje za vidjeti hoće li ti različiti završeci biti uzeti u obzir u nekoj budućoj igri ili će sami developeri na kraju odabrati kanonski završetak.

Usput rečeno, otkriveno je i tko će posuditi glas glavnoj junakinji Fury. Bit će to glumica Cissy Jones koja iza sebe ima zapažene uloge u industriji videoigara – čuli ste ju u Firewatchu kao misterioznu Delilah, a u Destinyju 2 glumila je Sloane.

(HCL)