in

Nasljednik Burnout igara Danger Zone 2 stiže već danas

Gdje je nova Burnout igra? Šta se čeka? Gdje je nestao jedan od najomiljenijih serijala s prošlih generacija konzola? Osim remastera Burnout Paradisea nema ništa novog. A zašto?

Pa možda jer je dobar dio zaposlenika Criterion Gamesa i kreatora Burnout igara napustio studio i pokrenuo svoj vlastiti.

Tako je nastao Three Fields Entertainment s jednom misijom – isporučiti kvalitetnu igru u Burnout stilu. S limitiranim budžetom prošle godine izbacili su Danger Zone, igru koja je u cjelom svojem obliku bila praktički Burnout Crash mode. Dakle, nedostajalo je sadržaja kojim su vrvile Burnout igre, ali je i cijena bila popularna.

Međutim, najvažnije je bilo da su fanovi prepoznali trud developera, koji su uspjeli pokupiti simpatije, pa se prikupio potreban novac kako bi studio nastavio s radom i razvio kompleksnju igru. I eto nam danas Danger Zonea 2.

Iz skriptirane garaže “jedinice”, Danger Zone 2 nas vodi na prave ceste gdje nam je jedini cilj napraviti što više haosa. To ćemo raditi s brdo automobila, uključujući i Formula 1 bolid na kilometrima atraktivnih staza koje kao da su “ispale” iz neke Burnout igre.

Dakle, Danger Zone 2 stiže danas na PC, PS4 i Xbox One. Trebao bi ovo biti još jedan kvalitetan korak u smjeru punokrvne Burnout igre, s utrkama, mutliplayerom i sličnim blagodatima.