in

Ovaj Fortnite igrač drži rekord sa najviše ubijenih igrača u solo modu

Ovih dana se vodi žustra rasprava oko toga je li potez igrača pod imenom Elemental_Ray totalno đubretarski ili potpuno opravdan.

Ako ste prije nekoliko dana igrali Fortnite Battle Royale (neovisno o platformi), mogli ste svjedočiti ispaljivanju rakete u svemir. Pošto je to prilično specifičan događaj, neki igrači su odlučili biti gledatelji i probati naći „najbolja mjesta“.

Kako su to učinili? Zna se. Igradili su golemu rampu na koju su se popeli i očito su se dogovorili da neće biti međusobne vatre. Njih 48 se tako okupilo na prilično visokoj rampi i vidjelo jedan jako lijep spektakl u daljini kako raketa polijeće i ostavlja crvenkasti trag iza sebe.

Čitajući već možete naslutiti u kojem smjeru to ide. Rampa je bila kreirana toliko visoko da pad s nje rezultira smrću. A to je upravo iskoristio Elemental_Ray. Očito je bio toliko uviđavan da pusti 48 igrača da se divi uzlijetanju rakete i ubrzo nakon toga je uništio rampu. Svi igrači su pali i poginuli zbog pada što je rezultiralo time da je upravo on zaradio novi rekord od 48 killova u solo modu.

Rasprave oko toga je li čin opravdan ili ne traju do danas. Jedna skupina smatra da je potez totalno đubretarski te da je pokvario događaj. Sama inicijativa igrača da ih se uspred partije skupi na tolikom broju bez da se pobiju je bila impozantna, a onda je tu idilu narušio taj jedan igrač koji mora biti izdajnik.

S druge strane su oni koji kažu da su svi ti igrači zaboravili da se radilo o partiji te da je Elemental_Ray zapravo – igrao igru! Zamislite to: on je zapravio napravio ono što je osnovna namjena Forniteta. Pobiti sve druge i biti posljednji preživjeli u partiji.