in

Trailer za novi Battlefield izaziva trnce i znojenje

Što čekaju iz Electronic Artsa? Još prije mjesec dana saznali smo od njihovog čovjeka kako je trailer za novi Battlefield dovršen. Međutim, o igri još uvijek ni traga ni glasa.

Ono što dosad znamo jest da će igra biti smještena u Drugi svjetski rat ili u Vijetnam 70-ih godina prošlog stoljeća. Znamo i to kako bismo novi Battlefield trebali igrati krajem godine. A nakon što se jedan od Electronic Artsovih programera raspisao na Twitteru, saznali smo još nekoliko sitnica.

Producirano je više trailera, gledamo ih “jako brzo”

Jim Hejl je taj programer i njegov tweet nam nije mogao proći ispod radara. Jer čim je odgledao trailer, pohvalio se svojim osjećajima. Trailer za novi Battlefield tako je navodno izazvao znojenje, kraj istog ga je prožeo trncima, dok je nakon odgledavanja ostao neko vrijeme sjediti u tišini.

Kasnije u prepisci s kolegama potvrdio je kako je imao priliku pogledati više trailera i da je oduševljen viđenim. A nakon 15 godina rada u industriji, to bi trebalo značiti nešto.

Nova Battlefield igra trebala bi biti kompletno razotkrivena iduću srijedu 23. maja, kako stoji na Electronic Artsovim stranicama. Tada ćemo saznati i čeka li nas klasično Battlefield iskustvo, ili nešto potpuno novo u serijalu.