in

Potvrđen je Rage 2, imamo prvi trailer

Službeno otkrivanje Ragea 2 najavljeno je za današnji dan, ali je nekome prvi trailer već pobjegao na internet i počeo se prikazivati prije planiranog vremena.

Kao što smo i pretpostavljali, Bethesda je za današnji dan pripremila najavu pucačine Rage 2, nove igre tvoraca Dooma koju će u detalje predstaviti na ovogodišnjem E3 sajmu idućeg mjeseca.

Da je Rage 2 u razvoju doznali smo prošloga tjedna, a sada se prije službenog otkrivanja pojavio i prvi trailer. Isti još nije objavljen na Bethesdinom kanalu pa imajte na umu da ga na drugim mjestima brišu. Jednom kad isti bude javno dostupan, prenijet ćemo ga i ovdje.

Trailer nam inače ne prikazuje mnogo toga, ali se iz njega može izvući barem jedan zaključak. Naime, Bethesda će s Rageom napraviti ono što je učinila Falloutu – post-apokaliptični svijet odmaknut će od sivila i tmurne atmosfere prema žarkom koloritu, odnosno kričavim bojama.

Sličnu tranziciju imao je, primjerice, Ubisoftov Watch Dogs na putu od originala prema drugom dijelu.

Također se čini da će neprijatelji u Rageu imati osebujne karaktere te da će izražavati različite vrste ludila.

Ovo je za jednu ovakvu igru nužnost s obzirom da će vjerojatno izaći do kraja ove godine, a u istom razdoblju očekujemo i Borderlands 3, koji je također post-apokaliptična pucačina šarenih boja i ludih likova.

(HCL)