in

Gejmer napravio repliku ostrva iz serije “Lost” u Far Cry 5

Far Cry 5 je prva igra u čitavom serijalu gde zajedno uz igru dolazi i editor mapa i to su igrači oberučkle prihvatili, pa nam kreativni moderi svakog dana donose raznorazna iznenađenja.

Recimo, još u martu je neko napravio potpunu repliku Duts 2 u Fary Cry 5.

Ipak, mislimo da je sada pred nama ubjedljivo najambiciozniji projekat koji smo videli napravljen u Far Cry 5 editoru. Youtuber Un-Break-Able je potpuno sam uspeo da što je moguće vjernije rekreira čitavo ostrvo iz popularne serije Lost. Kaže da jedino veličina nije odgovarajuća, zbog ograničenosti editora, ali da se trudio da je skalira koliko je god to moguće.

Kaže još i da je Hydra stanica napravljena u skladu sa datim informacijama, odnosno njeni kompleksni prostori i raspored su replikovani onoliko koliko je bilo dostupnih informacija. Također, kaže da će čitava mapa biti znatno dorađena kada dođe Vietnam DLC za Far Cry 5, jer će tada stići razni modeli tropskih drveća koji će mu biti potrebni za vjernije rekreiranje lokacije.

U svakom slučaju, poduhvat je zaista zadivljujući, i mi mu skidamo kapu, a kako sve to izgleda, možete vidjeti na snimku ispod, zajedno sa navođenjem samog kreatora.