in

PUBG dobiva veliki update: Više ništa neće biti isto

PUBG će kroz Patch 12 dobiti neke od najvećih promjena do sada, sada znamo i kada tačno će igra dobiti ovaj veliki update i što sve donosi.

Ako aktivno igrate Playerunknown’s Battlegrounds šanse su dobre da ste za veliki nadolazeći patch već čuli, no ako ste igru stavili sa strane dok testirate hrpu drugih F2P battle royale igara poput Radical Heightsa – čitajte dalje, jer zbog ovoga ćete se možda poželjeti vratiti PUBG-u.

Nakon što je proveo sedam dana na test serverima, takozvani Patch 12 za PUBG spreman je za široke mase. Sutra oko sedam ujutro službeno će izaći i promijeniti hrpu stvari u i dalje mnogima omiljenom battle royale naslovu.

Ovaj update dodat će previše stvari da ih sve izlistamo ovdje, no neke značajnije su drastične promjene u balansu oružja. Patch 12 tako će promijeniti koliko štete nanose sva oružja, kao i brzinu reloada. Patch donosi i novo 7.26 DMR oružje zvano SLR.

Level 3 zaštita za glavu postat će rijeđa jer će sada biti dostupna samo kroz air dropove, no kažu da će jedna takva kaciga sigurno biti prisutna u svakom air dropu.

Osim toga dodat će i neke nove attachementse. Dolaze 3x i 6x scopeovi (3x će biti česti, 6x nešto rijeđi), sačmarice će dobiti Duckbill, dok će jurišne puške, SMG-ovi i DMR-ovi dobiti Light Grip, Thumb Grip i Half Grip. Dolazi i novi “muškobanjasti auto” (muscle car) na mapu Miramar koja će ujedno dobiti i par manjih izmjena okoliša.

Izmjenjeno će biti i sučelje igre, a najveća promjena u tom pogledu biti će mogućnost izbora mape, a postat će moguće promijeniti izgled i boju virtualnog ciljnika na nekim scopeovima.

Još uvijek možete testirati ovaj patch tako da skinete Test Serve za PUBG na Steamu, no budući da za manje od 24 sata stiže i službeno u igru, možda bi bilo bolje da jednostavno pričekate.