in

Besplatni update za Gran Turismo 7 donosi nove automobile i još ponešto

Gameri koji posjeduju vozačku simulaciju Gran Turismo 7 od danas će moći preuzeti novi potpuno besplatni update.
Dio updatea su novi automobili, a na listi se nalaze Toyota GT-Ine (TS020) iz 1999. godine, Lamborghini Urus (2018. godina) i Audi R8 Coupe V10 Plus (2016. godina).

ako Toyota GT-One nije stigla do ukupne pobjede na utrci 24 sata Le Mansa, ipak je postala najbrži automobil na utrci u jednom krugu, a također je osvojila pole position i drugu startnu poziciju za utrku 1999. godine. Također, automobil je zauzeo prvo mjesto u GTP-u, ali je završio drugi u ukupnom poretku nakon što je u pokušaju dostizanja lidera utrke doživio pucanje gume.

No, vratimo se u svijet cestovnih automobila. Audi Ro V10 Plus postaje dio igre Gran Turismo 7 samo nekoliko dana nakon što je njemačka kompanija proizvela posljednji primjerak. Automobil iz igre pokreće atmosferski 5,2-litarski V10 motor, a s obzirom na to da je riječ o Plus modelu, razvija 610 PS i ubrzava od 0 do 100 km/h za samo 3,2 sekunde.

Lamborghini Urus će također biti popularan izvor na novoj snježnoj stazi. Pokreće ga 4,0-litarski twin-turbo V8 motor, koji isporučuje 650 KS.

Osim novih automobila, Gran Turismo dobija i nove naljepnice zahvaljujući partnerstvu s japanskom anime serijom motosporta “Highspeed Etoile”, tako da će gameri u ograničenom vremenu imati pristup naljepnicama likova iz serije i njenog loga u editoru livreja.

Konačno, igra dobija novu pozadinu za photo mod, a riječ je o trešnjama u Fukushimi. Jaguarov izazov će biti dodan u single-player Cafe mod, dok će nove utrke postati dio World Circuits menija.

Update 1.44 s novim sadržajem bit će dostupan od danas potpuno besplatno.