in

Jeste li primijetili ovu foru na Instagramu? Evo kako možete otključati tajnu igricu

Korisnici Instagrama primijetili su da postoji nova emoji igrica koja je skrivena unutar odjeljka DM-ova te dijele svoja otkrića kako otključati igricu.
Sve što trebate je otvoriti opciju za poruke, poslati nekome jedan emoji bilo koje vrste ili pritisnuti onaj koji ste primili. Kad na zaslonu dotaknete emoji, odvest će vas do igre, a zatim sami birate emoji kojim ćete igrati.
Igrate tako što povlačite prstom po ekranu i upravljate malom lopaticom kojom odbijate emoji u zrak. Kako budete skupljali bodove, emoji će se postupno kretati brže, a boja pozadine postajat će tamnija.
Nakon što osvojite 10 bodova, događa se nešto fantastično. Naime, neki od emotikona transformirat će se u drugi srodni emoji. Na primjer, ako pošaljete emoji gusjenice, on će se na kraju promijeniti u leptira ili će emoji krompira postati pomfrit.
Naravno, cilj igre je što duže zadržati emoji u zraku, a igra podsjeća na neke retro igre poput Paddlea.
Važno je naglasiti i kako će vaš najbolji rezultat biti spremljen, tako da bez problema možete poslati DM s pozivom na igru i drugoj osobi. Fora je i u tome što ako šaljete emojije prijateljima koji ne znaju za ovu tajnu igru, oni neće vidjeti igru osim ako ne znaju da trebaju kliknuti na emotikon.
Igrica je dostupna za Android i iOS, no loša vijest je da zasad još nije dostupna svim korisnicima.