in

Novi sadržaj za Ghost Recon Wildlands donosi i vikend besplatnog igranja

Druga godina sadržaja za Ubisoftovu pucačinu, Ghost Recon Wildlands, samo što nije počela, a ona pored mnogobrojnih novina donosi i vikend besplatnog igranja.

Vikend važi za sve platforme (PC, PS4 i Xbox One), i u njemu se može igrati sav sadržaj bez ograničenja, a nakon kupovine igre, koja je na 67 posto popusta, sav sadržaj se prenosi.

Ghost Recon Wildlands će biti besplatan za igranje od 12. aprila u 9 sati ujutru pa do 16. aprila isto u 9 sati ujutru po našem vremenu.

Najbolje od svega je to što će se vikend besplatnog igranja održati nakon dolaska prvog velikog besplatnog updatea za ovu godinu, poznatog kao Special Operations, koji će biti dostupan od 10. aprila.

U ovom updateu gostuje legendarni Sam Fisher, zvijezda Splinter Cell igara, koji donosi novu Echeon klasu, čija je specijalnost stealth, sa raznim gedžetima i posebnim oružjem. Sa novom klasom dolazi i novi mod igranja, Sabotage, sa kojim dolazi i pet ekskluzivnih mapa.

Ovo je samo prvi dio besplatnih pogodnisti za igrače, a tokom godine nas očekuje još tri updatea sa Special Operations etiketom.